Dette trenger du i tilfelle et strømbrudd

Et strømbrudd skjer ofte svært raskt og plutselig. Som oftest vil de aller fleste strømbruddene la seg ordne i løpet av kort tid. Det er derimot viktig at du stiller forberedt på de situasjonene der strømbruddet varer, i noen tilfeller kan de vare i flere dager.

Lommelykt

Mest sannsynlig har du opptil flere slike liggende rundt i hjemmet ditt. Sørg likevel for at du vet hvor du har dem og at du har riktige batterier slik at de fungerer slik de er ment å skulle fungere. Med en lommelykt som lyser unngår du også potensielle faremomenter som kan oppstå ved at du går rundt i mørket. Sørg for at du ikke bare har oppladbare batterier, men også engangsbatterier tilgjengelig. Ved et strømbrudd vil du ikke kunne lade oppladbare batterier.

Batterier av ulik type

Du vet aldri når et strømbrudd kan inntreffe og det vil derfor være lurt å tenke over hvilke ting du har hjemme som går på batterier. Kanskje kan det være lurt å undersøke hvilke batterier du har behov for i forkant. Å ha et lager med ulike batterityper vil være lurt. På den måten kan du være en god hjelp for en nabo som behøver batterier også.